Diensten

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Bij Dynnotec beperken wij ons niet tot slechts één specialisatie, maar beschikken wij over meerdere vaardigheden. Zo zijn wij in staat om een grote markt te bedienen en zijn wij de geschikte partner op vele gebieden. Wij zijn van alle markten thuis; van het plaatsen van (groot)keukens, het bouwen van een rally raid voertuig tot aan het plaatsen van een airconditioning. Ook voor het programmeren van hard- en software zijn wij de juiste partner voor de klus! De vraag is niet of wij het kunnen doen, maar wat wij voor jou kunnen doen!

Plaatsen van airco’s

Gedurende het hele jaar plaatsen wij airconditioning. Airco’s voor op kantoor, maar ook voor particulieren. Dus ook bij jou thuis. Bekijk meer en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!


Rally monteur

Rally raid

Wij bij Dynnotec hebben van ons hobby ons beroep kunnen maken. Het bouwen van een volledig rally raid voertuig, wedstrijd-klaar! Wil jij ook rally rijden? Bekijk ons werk en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.


Keuken installatie

De keuken is waar de magie begint. Maar hoe zorg je ervoor dat de magie kan ontstaan? Wij hebben jarenlange ervaring in het monteren en installeren van (groot)keukens en het onderhoud ervan. Wij helpen je graag om ook jouw droomkeuken te helpen bouwen.


Engineering

Hard- en software is wellicht voor veel mensen en bedrijven een ‘ver van mijn bed show’. Maar bij Dynnotec zijn wij gek op alles wat met techniek en programmering te maken heeft. Wij helpen graag met jouw engineering. Bekijk wat wij voor jou kunnen doen.


Dynnotec is er voor jou!

Bij Dynnotec gaan wij voor het beste voor onze klant en bieden wij kwaliteit op maat. Wij maken van elke opdracht of project een succes; groot of klein. Elke opdracht die bij ons binnenkomt wordt met de grootste zorg en aandacht behandeld.

Door de variatie in diensten, vinden wij korte lijntjes met onze opdrachtgevers belangrijk. Samen kijken wij naar de beste mogelijkheden waarin het eindresultaat centraal staat. Wij stellen een plan op om zo de juiste opties voor jou in kaart te brengen en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Wij houden van een dynamische werkwijze en gaan graag de uitdaging aan om ook voor jou de beste oplossing te bieden. Neem contact met ons op en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

nl_NL