Airconditioning

Ga voor aangename temperaturen zowel in de winter als de zomer!

Hou het zomers lekker cool binnen en in de winter heerlijk warm door een airco geplaatst en gemonteerd door Dynnotec. Veel mensen denken bij een airco alleen aan koele en een verfrissende lucht, maar een airconditioning geeft ook warme lucht. Heerlijk voor in de koude wintermaanden. Wij geven je graag meer informatie over waarom je juist nu voor een airco moet gaan.

Airco kopen?

Voor het kopen én installeren van een airco ben je bij Dynnotec aan het juiste adres. Bij ons kan je niet alleen een airco kopen, wij installeren deze ook waar jij wilt:

  • in huis;
  • in de garage;
  • in je kantoor;
  • waar dan ook!

Zo houd je het hoofd koel en warm gedurende het hele jaar! Laat ook jouw airco installeren door een professioneel en gecertificeerd bedrijf. Maak gratis én vrijblijvend een offerte of neem contact met ons op. Wij helpen graag en denken met je mee over het kopen en installeren van een airco.

Waarom nu een airco?

Nu thuiswerken het nieuwe standaard lijkt te worden, wil je het thuis zo aangenaam mogelijk maken. Waar je op kantoor nog wel eens last kan hebben van collega’s die liever een andere temperatuur willen dan jij, bepaal jij het thuis helemaal zelf! De afgelopen zomers waren heet, heel erg heet en de airco’s waren niet aan te slepen. Wees daarom goed voorbereid en laat vandaag nog een airco bij jou thuis installeren. Dan ben jij deze zomer zeker van een heerlijk koel huis, koele nachtrust en een heerlijk koele (thuis)werkplek. Wie denkt dat een airco alleen voordelen heeft in een hete zomer, heeft het mis. Dankzij de warmtepompfunctie zorgt de airco ook tijdens de winter voor aangename temperaturen. Laat jouw airco installeren door een professioneel en gecertificeerd bedrijf als Dynnotec. Zo ben je verzekerd van een goede installatie en geniet je volop van de verkoelende én verwarmende lucht van jouw (nieuwe) airco.

Haier airconditioning

Wij zijn leverancier van Haier airconditionings en leveren deze inclusief montage, materiaal en btw. Uiteraard zijn andere merken niet uitgesloten. Het plaatsen van de airco’s gebeurt door Dynnotec, Imotech en Totaal Service. Geïnteresseerd? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Meer Dynnotec?

Bij Dynnotec werken wij niet alleen aan het monteren, installeren van airconditionings. Onze kennis en ervaringen gaan veel verder dan alleen airco’s. Wil je meer weten over Dynnotec en onze diensten? Lees wat wij nog meer kunnen doen. Wellicht kunnen wij je bij meer projecten helpen.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw airco en profiteer het hele jaar van aangename thuistemperaturen!

nl_NL