Engineering

Hard- and software engineer

Wij van Dynnotec zijn geïntrigeerd, geïnstrueerd en geïnspireerd door alles wat met hard- en software, elektronica, elektrotechniek en programmering te maken heeft. Dynnotec biedt het totaal plaatje: van idee, tot ontwerp naar realisatie. Heb jij een idee, maar heb je moeite om dit idee tot stand te brengen of heb je hulp of advies nodig bij de implementatie van je software? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag om jouw ideeën te realiseren.

Dynnotec biedt het totaalpakket

Tegenwoordig is ontwikkeling een grote prioriteit voor veel bedrijven. Hierbij is de ontwikkeling van software ook heel erg belangrijk. Hierbij kan Dynnotec je helpen. We willen allemaal groeien, maar hebben hier soms hulp bij nodig. Dynnotec biedt jou die helpende hand om samen te kijken naar jouw software en hardware problemen en gaan graag met je aan de slag om alsnog die groei te realiseren die jij voor je bedrijf voor ogen hebt. Ben je op zoek naar een specialist in software en hardware technieken? Dan is Dynnotec het bedrijf waar je naar op zoek bent! Samen realiseren we de componenten van de hardware en de geprogrammeerde opdrachten voor de software. Neem contact met ons op als wij je kunnen helpen met de realisatie van jouw software en/of hardware.

De juiste persoon voor de klus!

Ben je op zoek naar een bedrijf met de beste engineers die je van A tot Z kunnen helpen en begeleiden bij het ontwikkelen van een (nieuwe) programmering, elektrotechnische problemen of het ontwikkelen van een app? Dan ben je bij Dynnotec aan het juiste adres! Wij kunnen je onder andere helpen met het volgende:

  • Elektronica;
  • Elektrotechniek;
  • Programmeren;
  • Maken en programmeren van software;
  • Maken en programmeren van hardware;
  • Ontwikkelen van een app.

Staat jouw vraag of problematiek hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag of wij je ergens mee kunnen helpen.

Meer Dynnotec?

Bij Dynnotec werken wij niet alleen aan technische vraagstukken. Onze kennis en ervaringen gaan veel verder dan programmeren en elektronica. Wil je meer weten over Dynnotec en onze diensten? Lees wat wij nog meer kunnen doen. Wellicht kunnen wij je bij meer projecten helpen.

nl_NL