Rally raid

Bouwen van een rally raid voertuig


Je ziet het vast wel eens voorbij komen op tv: grote rally auto’s rijdend in de woestijn. Rijden in een rally auto is één ding, maar het bouwen van zulke voertuigen is een vak apart. Bij Dynnotec hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen van rally auto’s. Geheel volgens het geldende FIA reglement. Wij voeren aanpassingen uit en maken het voertuig geschikt om mee te doen aan professionele rally raids.

Van hobby tot organisatie

Met ruim 11 jaar ervaring in rally raids is Dynnotec de juiste partner voor het realiseren van jouw rally auto. Samen kijken we naar de mogelijkheden, wensen en gaan wij voor het beste resultaat voor jou! Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een organisatie die het bouwen van geschikte rally raid voertuigen realiseert.

Rally auto en service op maat

Het bouwen van een geschikt rally raid voertuig kost veel tijd en vraagt om genoeg mensen met de juiste kennis en ervaring. Om die reden werkt Dynnotec samen met VDV Rally Raid. Met meer dan 11 jaar ervaring, garanderen wij de beste kwaliteit voor jou. En het beste komt nog! Wij maken de auto op maat, wat betekent dat rekening wordt gehouden met jouw wensen. Denk hierbij aan kleur, logo’s, etc.  Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor assistentie tijdens rally’s. Met eigen vrachtwagen kunnen wij ter plekke de nodige onderhoud aan het voertuig uitvoeren.

Meer Dynnotec?

Bij Dynnotec werken wij niet alleen aan het bouwen van jouw droom rally raid auto. Onze kennis en ervaring gaan veel verder dan alleen rally auto’s. Wil je meer weten over Dynnotec en onze diensten? Lees wat wij nog meer kunnen doen. Wellicht kunnen wij je bij meer projecten helpen.

nl_NL