Partners

Bij Dynnotec bieden wij verschillende diensten aan en gaan voor niets minder dan het beste resultaat voor jou. Het plaatsen van airco’s en het bouwen van Rally raid voertuigen doen wij daarom niet alleen. Hierin werken wij samen met de juiste partners, die net als wij jouw belang voorop hebben staan.


IMO Tech

Met ruim 30 jaar ervaring in grootkeukens is IMO Tech de juiste partner voor Dynnotec. IMO Tech is opgericht in 1998, door Peter. Na zijn tijd als vliegtuig plaatwerker bij Fokker is Peter de horeca ingegaan bij P&R grootkeukens. Hier heeft hij een aantal jaar gewerkt, maar besloot in 1998 om voor zichzelf beginnen en heeft IMO Tech opgericht. Met zijn specialiteiten in lastechniek en zijn kennis over motor- en voertuigentechniek, is IMO Tech de ideale partner voor Dynnotec.  


VDV Totaal Service

In 2009 is VDV Totaal Service opgericht door Quint. Met zijn ervaring als loodgieter en kennis over elektrotechniek, een logische samenwerking voor Dynnotec. Quint is zijn carrière begonnen bij Strukton Worksphere als loodgieter en besloot in 2009 zijn eigen bedrijf op te richten. Totaal Service richt zich op het plaatsen en installeren van grootkeukens. Met zijn brede kennis over koeltechniek en klimaatbeheersing, zorgt Totaal Service voor een extra aanvulling op Dynnotec. 

nl_NL